AKTUELNO

Što se mene tiče, ni sa kim ovde problem imao, ni sa kim se nisam svađao. To ne znači da neću da se svađam, rekao je pevač.

U toku poslednjih dana mandata Lepog Miće, zadrugarima je stiglo pismo i dobili su zadatak da prokomentarišu dešavanja u poslednjih nedelju dana i da objasne u kakvim su odnosima sa ostalima cimerima u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač Bora Santana izneo je svoje mišljenje o stanju u "Zadruzi", ali otkrio i nešto o sebi što do sad nije bilo poznato.

Što se mene tiče, ni sa kim ovde problem imao, ni sa kim se nisam svađao. To ne znači da neću da se svađam, ništa na silu. Nikoga se ne plašim, a jedino koga se ovde plašim jeste samog sebe. Itekako znam da se posvađam i da kažem i gore reči od onih što je rekao Lepi Mića - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde čim izađeš da pričaš sa nekim, odmah ogovaraš. I ako neko kaže "pica sa dva lica", jesam. Namazan sam svim bojama, a najviše crnom. Mesec dana gledam i pratim i rešio sam da kažem ono što osećam. Kome god budem hteo nešto da kažem, reći ću u lice za ovim stolom - istakao je pevač.

O čemu je još govorio Bora, pogledajte u nastavku.

Pročitajte još: SLOBINA PRIJATELJICA ŠOKIRANA SITUACIJOM U ZADRUZI! Oglasila se pevačica: STRAŠNO, POKAJAĆE SE!

Autor: J. V.

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'