AKTUELNO

Niko nije ostao ravnodušan na ulazak nove takmičarke.

Večeras su u Zadrugu ušli Marko Miljković i Rada Kikić, a nakon što su se upoznali sa svim stanarima ovog velelepnog zdanja, njih dvoje su počeli da se raspakuju i polako privikavaju na uslove života u rijalitiju.

Foto: Printscreen

Ipak, osim njih dvoje i ostali ukućani su počeli da se privikavaju na to da su im se pridružila dva nova člana. Ulazak Rade je obradovao njene poznanike - Mikija Đuričića i Lepog Miću, pa su njih dvojica svoje oduševljenje podelili sa ostalima.

Ona se druži sa kriminalcima, moja je velika drugarica. Za nedelju dana išamaraće vas pola ovde, posebno devojke - ispričao je Miki zadrugarima odmah nakon Radinog ulaska.

Na Mikijeve reči ukućanke nisu ostale ravnodušne, a najviše ugroženom osetila se Sanja Stanković koja je rekla da ukoliko je Rada ošamari, ona će joj vratiti pesnicama.

Foto: Pink.rs

Marko je nakon ulaska zapazio da je kuća veoma prljava te da Zadrugari baš ne vode računa o higijeni.

Što vam je svinjac ovde, šta je ovo ? Je l' imate neke čistacice, ja bih da idem kući - govorio je Marko razgledajući kuću, šokiran time što vidi.

Ovo dvoje novih Zadrugara vrlo brzo su se upoznali sa svima i počeli da razgovaraju sa pojedinima, a da li će uneti pometnju u već zamršene odnose- ostaje da vidimo. Njihov ulazak pogledajte u videu.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'