AKTUELNO

Često je znala da kaže: "Drug, drugu, pa u drugom stanju!"

Luna Đogani i Sloba Radanović su glavna tema već nekoliko dana u rijalitiju "Zadruga", a tek posle dešavanja od sinoć, još više se priča o njima. Kada su otišli njihovi članovi porodice, ovo dvoje zadrugara, nisu pričali, a u jednom trenutku Luna je pala u nesvest.

Foto: TvPink Printscreen

Par sati kasnije, Đoganijeva je prišla Slobi, a o čemu su pričali u tom prvom razgovoru nakon situacije koja se desila sinoć, pročitajte i pogledajte na linku ispod:

PAO POLJUBAC, ALI I SUZE! Luna i Sloba, nakon svega, razgovarali PRVI PUT! (VIDEO)

U celoj toj zbrci, retko ko je primetio jedan jako bitan detalj. "Zadruga" je sinoć postala bogatija i za još jedan par. Stari drugari, Anđela Veštica i Bane Čolak, ljubili su se u dvorištu, a to se može videti na snimku, kada se Luna vraća iz pab-a u spavaću sobu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Inače, Anđela i Bane su stari drugari, toliko su slobodni u svom odnosu, da znaju opasno da se posvađaju, ali i kao što vodimo da razmenjuju nežnosti. Zanimljivo je da bi ovo Anđeli bio treći momak u rijalitiju, a prvog, repera Đeksona "podelila" je sa svojom drugaricom Minom Vrbaški. Nakon toga, došao je Dušan, sa kojim romansa nije dugo trajala, a sada evo ga i Bane. Da li su se oni samo ljubili ili je njihova veza ozbiljna, videćemo u narednim danima.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su završili sa razmenjivanjem nežnosti, Anđela se popela Banetu na leđa, a šta su radili, možete videti u snimku:

Autor: S.K.

#Anđela Veštica

#Bane Čolak

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'