AKTUELNO

Da li će mu se vratiti emocije!

Nakon što je rekao i u emisiji "Pretres nedelje" da se ohladio od ljubavi sa Minom Vrbaški, Mensur Ajdarpašić je u spavaćoj sobi dok je i dalje trajala emisija dao i poslednu nadu uplakanoj Mini da će se njegove njegove emocije vratiti na staro ukoliko ona promeni svoje postupke.

Foto: TV Pink Printscreen

Za dvadeset dana idem kući kod brata svog, imam plan da pravim pare, ja nisam sa tobom ni iz kakve koristi. Ja sam sa tobom bio u vezi, to ne menja sa tobom iz koristi. Ja sam uz tebe non-stop, ako osetim potrebu, ali pokušaj malo da živneš, jer meni je tebe jednosavno žao. Nisam rekao nijednom da nemam emociju. Mina, tu smo, sve i kada izađemo, ja ne bežim od tebe kao đavo od krsta, ti vidi sama da li je u redu da te lažem, nego iskreno da ti kažem - govorio je Mensur.
Boli me sve ovo - plakla je Mina,
Nemoj da misliš da te ja ne volim, ali da je kao prija pa nije. To što nema strasti i što se hladim, imao sam razloga. Tvoji postupci su problem, zamisli da ti neko svaki dan radi nešto što ne voliš. Ostavljam prostor da vidimo šta će biti i kako će bit - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'