AKTUELNO

Ermina u isto vreme bila i sa Banetom i sa Gagijem?

Tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Jasminu Čolak: "Misliš li da Bane nema grešaka? Pa Nije Ermini bilo lako da gleda Baneta sa Ivanom mesec dana?"

Ja ne znam šta Banetu nije jasno, ona kao navodi da je loše shvaćena, to nije tačno, ja počinjem da sumnjam da oni imaju vrstu dogovora? Nije mi jasno kada Bane u studiju kaže da ulazi kao slobodan muškarac, ja sam je pitala da li je to tako, posle 20 dana dolazi kao umire za Banetom, a poljubi Gagija. Ti si bila iskrena samo prva dva dana, poneo te adrenalin kada si videla Gagija - rekla je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, poljubila sam ga, imala sam prijateljski odnos sa njima, napolju se nismo poljubili, vi ste rekli da sam ja njega iskoristila da bih ušla ovde... Meni to nije bilo potrebno da uđem u rijaliti, ja sam zbog Baneta ušla. Prvo ja nisam htela da uđem u rijaliti, nije mi lako bilo da ga gledam sa Ivanom Krunić. Kad sam bila sa Gagijem, tad nisam bila sa Banetom. Ja nisam zaljubljive prirode, ali se to desilo - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je moja majka, treba da joj se obraćaš sa poštovanjem, ti se ponašaš mnogo ružno prema njoj... Pazi kako razgovaraš, ona je 20 godina starija od tebe, ne dozvoljavam da joj se tako obraćaš. Ona je možda iskoristila priliku da preko mene i Gagija bude bitnija u rijalitiju, moja mama ima pravo to da misli, poljubila se sa njim, a smuvala se sa mnom - rekao je Bane.
Nema šanse da su te uveli zbog Baneta, nema šanse, uveli su te zbog Gagija, znali su da ima nešto sa njim, to je živa istina, oni su se dopisivali, znam zbog čega je ušla - zaključio je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Jasmina Čolak

'