AKTUELNO

Tara iznela svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima!

Tara Simov, koja smatra Anu Korać najboljom drugaricom, ustala je na večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" kako bi prokomentarisala komentare Dalile Dragojević, koja je uporedila situaciju između Jelene Pešić i Filipa Đukića, sa početkom odnosa između Ane Korać i Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Dalilom danas pričala, čekala sam da se stiša situacija malo. Ona je rekla Jovani da ništa loše nije mislila. Porazgovarale smo se, ja sam Dalili rekla da sam čula da je Ana tako isto radila, a ona je rekla da nije. Rekla sam joj da možda nije trebalo da komentariše i upoređuje situaciju - krenula je Tara.
Što ne bih, to je tako počelo, to je evidentno? - upitala je Dalila.
Ne ispada lepo kada vi to radite ili kada bih ja to radila - nadovezala se Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

I meni se iskrade neki komentar, za mene je ovo lukav i perfidan način. Jelena večeras, kada je bila podignuta, kada je Ermina podigla za potrčke, i te kako je imala osmeh na licu, koji mi je bio odvratan. Da joj nije odgovaralo, rekli bi Ermini: "Nemoj sa mnom da se zaj*bavaš, ovo je jako ružno što si uradila, meni ova priča ne treba". A ne bi stala pored Filipa i kao: "Ha ha". Evo, koliko sam čula, Filip sutra neće da pije, možda se posreći. Tu i te kako postoje pogledi, živi bili, pa videli - prokomentarisala je Dalila.
Ana mi je rekla pre ulaska da su Dalila i Dejan super, ja sam na početku kada sam se svađala sa Dalilom izvinjavala Ani u kameru. Možda se ona pogrešno izrazila, David to pogrešno shvatio, pa pogrešno prokomentarisao - nadovezala se Tara.
David Dragojević, brat mog muža, ne sme imati takvu reakciju. Da se ja nerviram, da se njegov brat nervira. Trebalo je da sačeka da izađemo ili da uđe i kaže u lice to i to. Meni je David rekao u restoranu: "Ti i ja ćemo napraviti rijaliti, ne može niko da nam priđe". Ja sam rekla da mogu sama i ako iko treba da pravi, to je moj Dejan - ponovo je ustala Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je uvek bilo sramota moje porodične situacije, direktno ću raspraviti to sa njim. Ja sam njega za sve opominjao, bilo bi glupo kada bih nešto prećutao. On ima potrebu to da radi, šta god da radi, ide na njegovu štetu - ubacio se Dejan, a onda su ispričali da su se suočili sa Lazarom Jeremićem jer ih je ogovarao u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ana Korać

#Dalila Dragojević

#David Dragojević

#Tara Simov

'