AKTUELNO

Orila se Bela kuća od njegove vike.

Samo što su uspeli da izglade svoj odnos, Mina Vrbaški i Vladimir Tomović su tokom noći ušli u žestok verbalni konflikt. Naime, Crnogorac je zamerio Mini što je pojedinim zadrugarima dala hranu zbog čega će on morati da gladuje.

Znaš o čemu mislim i tu se stavlja tačka. Nastaviš li i završili smo svaki kontakt. Samo se skloniš, glumiš majku Terezu, a za stolom sve najgore. Sa mnom tako nećeš moći. Ili ćeš se izdići iz situacije ili nema ništa. Dovedi se u red. Šta ja sad treba da dam hranu i da nema sutra i prekosutra da jedem. Ti si ćurka. Daješ nekim fukarama hranu, a meni ovde izgiravaš nešto. Pusti me da budem sam - očitao je lekciju Tomović Mini nakon čega je ona napustila spavaću sobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mini nije bilo svejedno što je Tomović ljut na nju, pa ga je zapitkivala zbog čega je besan, a onda je on zaurlao na nju.

Znaš šta mi smeta i što to radiš. Kad ti pokažem, ti znaš da mi to smeta - urlao je iz sveg glasa Tomović.
Nemam šta sa tobom da pričam. Šta se dernjaš - odbrusila mu je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su se Mina i Tomović raspravljali u njihovu raspravu se umešala i Maja Marinković, a kako je Crnogorac bio nervozan, on joj je uputio brutalne reči.

Rekao sam da ću joj reći pod pokrivačem gore stvari nego što sam joj ovde rekao, pa me izdaj. Ćurko jedna gluva - vikao je Tomović.
Odj*bi! Nisi tako rekao! Ja sam gluva, ne čujem odavde - rekla je Maja nervozno.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

'