AKTUELNO

Od sutra kreću promene.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su poveli večeras nakon završetka "Igre istine" razgovor o svom odnosu i čvrsto odlučili da će se stvari od sada promeniti.

Jako sam svesna svojih grešaka, a rekla sam ti koje su - krenula je Miljana, a onda je Zola odlučio da se obrati svojoj mami Bosi, a Kulićeva se obratila svome ocu Siniši.

Foto: TV Pink Printscreen

Boso, ništa se ne brini, opusti se. Ne slušaj priče sa strane, nema razloga za brigu. To što se ja nekad osećam loše psihički, to može da se desi i napolju. Uživaj, idi na posao, ponašaj se normalno, nema potrebe da se brineš za mene. Znaš da sam ispravan kod Boga - rekao je Zola.
Tatice, ništa nemoj da se brineš i sekiraš. Ispraviću svoje ponašanje, obećavam da ću sutra biti za primer. Uživaj, manje gledaj rijaliti, zdravlje nema cenu. Znaš da sam ja lavica, da sam ja tvoj sin i da ću i gore da izdržim. Ovo ništa nije - nadovezala se Miljana, a onda su otišli u radionicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se kanalila do večeras. Odlično sam počela, kada si ti ušao tada sam počela da se kanalim. Krećem da budem ona stara. Pozitivna. Sve sam ti rekla - rekla je Miljana.
I ja tebi. Samo nemoj da očekuješ da ću te pustiti da lažeš - poručio je Zola.
Ja nikad ne lažem. Niti ću da započinjem teme vezane za tebe. Ako si za normalan razgovor, tu sam. Ne o nama, ne o vezi - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam uvek tu, samo zavisi od tvog ponašanja. Samo da pričaš istinu - ponovio je Zola.
Priča je završena, ja ću dati sve od sebe da se završi ova agonija - poručila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'