AKTUELNO

Besan je izleteo iz Bele kuće.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 3" odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Mirko, zbog čega misliš da se Orozović loži na tebe? - glasilo je pitanje za Orozovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to stvarno ne mislim. To je Bora izmislio. On je meni pričao kako je Orozović bio iznad moje glave. Bora je predložio da će napisati pismo u moje ime. Čovek uzme i napiše ljubavno pismo. Ja sam se zgranuo, to je sve bilo šaljivo - pričao je Mirko Gavrić.
Da li bi voleo da privedeš neku devojku na Rajsko ostrvo i koja devojka bi to bila? - glasilo je pitanje za Nikolu Orozovića.
Voleo bih, vidim da joj to treba - rekao je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi mogla da ispričaš Orozovićevu priču za žbun? - glasilo je pitanje za Dalilu Dragojević.
Desilo se to da se Nikola zaposlio u diskoteci kao obezbeđenje u Bostonu. On je tu upoznao jednu devojku koja je došla da studira. Njoj je rekao da uvek nakon posla mora da ide u tu kuću gde je živeo sa još 7 devojaka. Te devojke nisu htele da on privodi u tu kuću. On je radio tada tri posla. Dogovore se oni da se vide i dok su šetali, ona se nešto nameštala. Nakon toga otišli su do bajsa, on je vozio, a njoj rekao da sedne tamo na korpu, a ona mu kaže kako joj je nezgodno tamo da sedi. Oni odu do prvog parka, međutim, to je park gde su mu noge izašle na put dok je bio sa drugom devojkom. Pošto ga je već policija registrovala tu, on je snimio neki žbun da se ušteka. Kad je došlo vreme da se skine, on ima šta i da vidi - pričala je Dalila, a njene reči su iznervirale Orozovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je ružno, ja nisam ovo pričao. Ja sam ovde ovca, a ti me šišaš - besneo je Nikola, te je izašao iz Bele kuće.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Nikola Orozović

'