AKTUELNO

Ovo će izazvati buru u javnosti!

Zadrugar Vladimir Tomović bio je još jedan od gostiju u emisiji radija ,,Amnezija", a voditelji Bane Čolak i Bora Santana obavili su jedan kratki razgovor sa njim na temu odnosa sa pojedinim zadrugarkama.

On je priznao koja od učesnica mu je najdraža, a nije mogao, a da ne spomene bivšu ljubav Staniju Dobrojević sa kojom je ostvario vezu pred kamerama u prethodnoj sezoni "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Šopić je divna devojka kojoj ne može niko da parira, ona nije izgubila dostojanstvo. Biti zaljubljen je teška reč, prošle godine sam poklanjao i ljubav i pažnju, ne kajem se zbog toga. Ja bih to ponovio, ali ove godine nisam bio zaljubljen ni u jednu devojku u rijalitiju. Možemo da se lažemo i da pričamo priče, ali Mina mi je najdraža iako me je izdala kao čovek i razočarala me. Ona je dete i ima 19 godina. Neću da je pustim niz reku i da srlja ovde, biću ovde neko ko će na njeno ponašanja da gleda kao na neko dete koje treba usmeriti na pravi put - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, nije mogao da sakrije sreću kada mu je Šopićeva samo jednom rečenicom stavila do znanja da je prema njemu osećala nešto više na samom početku Zadruge 3, pa priznao da mu je poljubac sa njom bio najdraži.

Najdraži poljubac je bio sa Ivanom, zato što je posle poljupca sa mnom rekla da je otišla da se poljubi sa drugim u inat meni, znači da su tu postojale emocije - rekao je kroz smeh Vladimir.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'