AKTUELNO

Veoma su prisni.

Nakon veoma burne i zanimljive žurke koju je organizovao Veliki šef Maja Marinković je završila u suzama.

Ona je tokom cele večeri flertovala sa Matejom Matijevićem, ali je kod Drveta mudrosti priznala da gaji simpatije isključivo prema Vladimiru Tomoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je zbog toga nakon žurke odlučio da porazgovara sa Majom, a ona mu je sve jasno rekla.

Posle kad si pričala sama, šta si pričala - pitao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala sam o tebi. Rekla sam da Mateja bio samo sa mnom. Ja nisam rekla da osećam bilo šta prema njemu. Rekla sam da si ti bezobrazan, kad si poljubio Ivanu Krunić - rekla je Maja.
Da ti pokažem kako je bilo, nećemo ti i ja da se ljubimo, mi smo drugari. Bio je mrak nisam ni video devojku - tvrdio je Tomović, koji je u prvom trenutku zaista pokušao da poljubi Maju i da joj pokaže kako je njega Ivana poljubila, ali se Maja udaljila.

Foto: TV Pink Printscreen

Doveo si mi Minu nekoliko puta u krevetm, šta treba da spavam sa tobom i Minom u krevetu... Ja sam rekla da je Mateja dobar dečko i da mi je drugar - tvrdila je Marinkovićeva.
Da li svaki drugar može da te dodiruje dovde - pitao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad me u životu nije poljubio. Što ti imaš potrebu da se ljubiš sa Ivanom Krunić na moje oči? Što se nisi sklonio, ja sam to gledala, mogao si da se skloniš... Ja sam kod Drveta rekla kako mislim, rekla sam da mi se sviđaš. Mateja i ja se šalimo, ima malo zaj*bancije. Meni smeta kad si sa drugim devojkama, sviđaš mi se. Ja sa Matejom nemam ništa. Ja svaki pogled tvoj vidim - rekla je Maja.
Je l' znaš da ja kad god tebe pogledam, ti mene gledaš... Tebi prija da flertuješ sa Matejom - naveo je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Zadruga

'