AKTUELNO

Nema stajanja!

Zadrugari su u toku popodneva odigrali i prvu igru u novom delu Zadruge, a kao pravi olimpijci do samog kraja borili su se za pobedu i mogućnost da nastave svoje učešće u ovim neviđenim izazovima Velikog šefa.

Tako je Veliki šef povodom toga poslao pismo na adresu Bele kuće, kako bi sve zadrugare obavestio o tome ko je bio najbolji već u prvoj igri i na samom početku. Međutim, nisu očekivali da im sledi još jedan izazov.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi olimpijci, nakon prve igre rezultati su sledeći: 50 poena Tara Simov, 40 Stefan Kandić, 30 Bane Čolak, 20 Ermina Pašović i 10 Miona Jovanović. Lepi Mića i Nataša Radan će napustiti takmičenje i Mina Vrbaški koja nije ni učestvovala. Sledeća igra: Vas 40 će se podeliti u grupe po petoro, svi ćete otići u salu za fizičko, gde će biti organizovana igra. Sami odlučite koja grupa će se protiv koje boriti. Kada to završite igraće pobednički tim. Na kraju, oni koji pobede će igrati jedan protiv drugog. Ono što je najbitnije je da ćete imati povez preko očiju - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'