AKTUELNO

Na kraju je pao i strasan zagrljaj!

Tokom večeri Maja Marinković prišla je Dalili Dragojević i Mateji Matijević kako bi popričala o sukobu koji je napravio veliki haos u Beloj kući. Ono što je bilo burno, jeste kada su se Tara Simov i Maja sukobe zbog njenog odnosa sa Matejom, te je Dragojevićka odlučila da raspravi sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila kaže da taj odnos deluje malo bezveze zbog Tare... Neka me je počupala, to govori o njoj. Ja sam rekla da je ona ista kao Miljana - započela je Maja, a onda se Mateja ubacio.
TI si za stolom provocirala samo tako, imala je puno pravo. Ti opet bockaš. Ti sve vreme potenciraš da smo drugari - ubacio se Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

I neka te je počupala, to govori i o tebi. Ja sam rekla da ne treba da budeš tu. Da li si rekla da bi se upustila u ovaj odnos? Nemoj mi sad obrvama tu. Ali ne želiš da ispadneš izigrava. Glupo je sada da ti ustaješ, ispašćeš kao Nataša, jer je ona ustala i rekla da joj se sviđa Karić. Njoj je problem što je ona ispala glupa u ovoj priči, ja sam joj rekla da to ne ide preko noći. Da li se tebi Mateja sviđa? Nerviraš me! Ja tebe ne navlačim ni na šta. Meni ovo nije druženje - govorila je Dalila.

Za kraj razgovara Maja i Mateja su se zagrlili i pozdravili, a potom je Matijević otišao svojim putem.

Sve mi je jasno... - prokomentarisao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'