AKTUELNO

Na dnevnom redu pretresa je krađa budžeta!

Kao i svakog ponedeljka voditelj i novinar Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje u Šimanovcima zbog emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Odlukom gledalaca Ivan Gajić napustio je "Zadrugu 3", a za ovonedeljnog vođu postavio je Filipa Reljića, koji će odabrati, kako pravila nalažu, dva potrčka. Pre odabira potrčka, Reljić je otkrio šta se danas događalo na imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas san hteo najnormalnije da podelim budžet. Dao sam budžet Kariću i Tomoviću, te je on uzeo novac od Karića. Nismo se družili i bili bliski da bi mene to pogodilo. Dok smo se prepirali, ovde su se dešavale druge stvari. Čuo sam da su u krađi budžeta učestvovali Saška, Đedović i Tomović - objasnio je Reljić.

Lepi Mića izneo je svoj stav po pitanju današnje situacije.

Saška se vrtela u krug i dala novac Tomoviću. Po mom mišljenju, krađu kofera su obavili Tomović i Saška. Imamo tri varijante, Vladimir je mogao da ispadne laf, da ukrade novac i ravnomerno rasporedi novac, što bi bilo simpatično. Filip nikad ne sme da ulazi u rasprave sa jačima, to su bili problemi danas. Nije meni zbog para,ja ne bih mogao da ćutim kada neko vrši otimačinu. Od danas je zavladala anarhija, ja se ne slažem sa tim - prokomentarisao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče krađe, za to postoje nadležne institucije. Mogao sam i te kako ja da se ogradim, ja sam svojima dao najmanje. Ja srca nemam da gledam ljude kako gladuju ovde. Ja sam preuzeo deo odgovornosti, i to je to - rekao je Reljić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Filip Reljić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'