AKTUELNO

Nisu štedele reči!

Netrpeljivost između zadrugarki Maje Marinković i Tare Simov ne jenjava otkad je Marinkovićeva započela druženje sa Matejom Matijevićem.

Tara je u više navrata priznala da je zaljubljena u Matijevića, te da joj smeta odnos koji je Marinkovićeva ostvarila sa njenom simpatijom. Takmičarke "Zadruge 3" napokon su odlučile da razgovaraju o svemu što su nedeljama trpale pod tepih.

Hajde budi iskrena. Ja sam rekla da jedini muškarac koji mi se dopada u kući je Vladimir, to što se družim sa ostalima je drugarski - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali se ne družiš sa njima kao sa Matejom, sa njim provodiš najviše vremena. Pokušavaš da me zaj*bavaš. Sve vreme pokušavaš da me podbodeš, ali mene ne zanima to što ti imaš da kažeš - rekla je Tara i dodala:
Cele večeri razgovarala sam sa Tomovićem na temu tebe, da ne misliš da ja radim protiv tebe. Ti se njemu sviđaš, tačka i kraj - rekla je Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

I meni se on sviđa, nemam problem da javno priznam to, ali on ima te njegove neozbiljne priče. Nikada se ne bih upustila u nešto što je neozbiljno, prija mi kada me zagrli - istakla je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Maja Marinković

#Tara

'