AKTUELNO

Adžićeva konstatacija je izludela pevača.

Stanari Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 3". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Možeš li da prokomentarišeš Janjuša, Ivanu Šopić, Ivu, Vladimira, Dalilu, Jelenu, Đedovića - upitao je Lepi Mića Vladimira Adžića.

Foto: TV Pink Printscreen

Saška je neko ko mi se nimalo ne sviđa - prokomentarisao je kratko Adžić.

Adžić je imao pozitivne komentare za Ivanu Šopić, Stefana Karića i Ivu Grgurić, a kada je izneo mišljenje o Lepom Mići, došlo je do verbalnog okršaja među njima.

Ti si Mićo jedan namazanko. Kada si me opomenuo da ja nisam iskren. Ja sam uvek iskren. Ja nisam zlopamtilo. Tvoj odnos sa Vladom kakav je bio, a vi sada ispadoste najbolji drugari - započeo je svoje izglaganje Adžić o Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao Vladi sve. Janjuš i Karić su me zamolili da stanemo sa svađom. Ja se Boga ne bojim. Vlada i ja smo bili prijatelji. Jelena te naložila kod njih dvojice, kada je on skočio na tebe, ti si tada imao problem. Nisi rekao ništa. Ti si ćutao. Ti si ovde ispao p*čka - uzvratio mu je Mića.
Izjavio si da sam ja p*čka? Objasni mi to? Mićo, ti imaš pravo da doživljavaš stvari kako ti želiš - pričao je Adžić.
On meni gura priču da sam ja trebao drugačije da se postavim prema tebi Vladimire - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Vladimir Adžić

'