AKTUELNO

Nije ovo očekivao!

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Lazar Čolić Zola pitao je Dalilu Dragojević za mišljenje o njegovom odnosu sa sada već bivšom devojkom, Miljanom Kulić.

Smatram da ovde niko od nas ne bi trebalo da se meša između dvoje ljudi koji se vole. Samo zato što je "Igra istine", odgovoriću. Ovo što je Miljana rekla, nisam živela sa vama u rehabilitaciji i izolaciji, mi znamo ono što ste nam vi predstavljali za stolom. Za stolom si skakao samo na ženske osobe koje su imale sukob sa Miljanom. Ti si tek sada izneo neka svoja mišljenja o Bori i Janjušu, tako što si rekao da si povređen Janjuševim postupkom tokom nominacija. Izneo si mišljenje o Bori kada je lično tebe povredio. Smatram da je Miljanu povređivalo svaki put kada je imala okršaj sa tvojim rijaliti drugarima, što nikada nisi odreagovao. Ako si mogao Mariji da odgovaraš, a kažeš da je poštuješ, zašto nisi mogao njima? Za mene ti nisi nimalo naivna osoba, ti znaš šta radiš. Tačno si znao šta želiš kada si ušao u "Zadrugu 2", za koga ćeš da se zakačiš. On je ispao vrlo brzo nakon Miljanine diskvalifikacije. Nakon prvih vaših svađa, ja ne znam šta si ti više tražio sa njom, to sve prelazi u koristoljublje po mom mišljenju - objašnjavala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Čolić nije izdržao, a da se ne umeša u Dalilino izlaganje.

Obećala je da neće više, zaklela se u svoje dete - dobacio je Zola, a Miljana je brže-bolje pojasnila.
Nije tačno, rekla sam da se više neću pomiriti sa tobom. Postoji klip gde se sve čuje i vidi. Nemoj više da mi pominješ dete, ja sam ovde došla da se borim za njega. Nećeš izazvati novu diskvalifikaciju! - rekla je Miljana.

Nakon svađe Miljane i Zole, Dalila je nastavila svoje izlaganje.

Nakon izbacivanja, on je počeo šemu sa drugim devojkama. Ako si ti spreman da, nekoliko dana od njenog izbacivanja, počneš šemu sa drugim devojka, tu ljubavi nema - završila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-pilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dalila Dragojević

'