AKTUELNO

Oni smatraju da će se Kulićeva i Čolić pomiriti.

Ove noći u Beloj kući se održavaju nominacije, a potrčci su Nataša Radan i Lazar Čolić Zola, pa zadrugari moraju da izaberu koga će od njih dvoje nominovati.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari ove noći imaju priliku da nominuju zadrugare i iznesu argumente u prilog tome. Kada je došao red na Dalilu Dragojević, ona je veoma detaljno iznela svoje mišljenje o potrčcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je ulazio sa mnom u konflikt zbog Miljane. Hteo je na pogrešan način da joj dokaže kako je štiti. Na pogrešan način je to radio. Desio se taj fatalni raskid među njima. On je naglo promenio ponašanje prema meni. Javljao se, tražio upaljač. Zola smatra da će se pomiriti sa Miljanom, mislim da to niko ne treba da komentariše. Što se tiče Nataše, ona je bila veoma dobra prema meni. Znam mnogo toga o njoj, volela bih da se ovde otvori. Ja ne bih volela da ona ode iz "Zadruge". Volim te puno. Svoj glas za odlazak u izolaciju dajem Zoli - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Zola bio sa Miljanom, on je previše psovao. Njegovo viđenje kroz rijaliti mi je okej. S obzirom na to da je sa Miljanom, ne može svako sa njom da bude. Marija je ta koja ovde vuče konce. Ovo nije Miljana, ona bih se odmah pomirila sa Zolom i popričala sa njim. Mislim da Zola ne treba da odustane od Miljane, a ona ovo što radi, to govori sve o njoj. To je sve Marijin stav. Zola je pričao samo lepo o njoj, a Miljana se šetala i držala se za ruke sa Mirkom. Ja sam njemu rekao da je on ovde maskota - rekao je Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Lazar Čolić Zola

'