AKTUELNO

Nijedan momenat nije propustila!

Voditelj Dragan Marinković Maca stigao je u Belu kuću kako bi ove noći zadrugari izabrali nominovanog takmičara koji će se u nastavku boriti za opstanak u ovom najgledanijem rijalitiju.

Ovonedeljni vođa Tara Simov je za potrčke izabrala Ivanu Krunić i Vladimira Tomovića, a svi ukućani imali su priliku da obrazlože kakvo mišljenje imaju o njima kao i koga od njih će poslati u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić je bez dlake na jeziku otkrila kakav je utisak stekla o njima, a onda se obratili i Mini Vrbaški.

Banetu je jasno da je ona bila zaljubljena u nju, kad god ga pogleda, on meni namigne. On je igrao igru, samo da bi Ermina ušla i tačno se zna da je ona izigrana. Ispala je kriva, a nigde veze. Njeno je pravo da se bori i za zauzetog muškarca i to je njeno pravo. Ono što mi se nije dopalo je to da je ona zauzeta, nije okej da se tako preko ekrana raskida sa njim. To je sramno. Mislila sam da ona gleda da li će uopšte njoj neko biti zanimljiv, pa je tek onda raskinula sa momkom. Smatram da je lagala, jer ako je to istina to je samo još jedna katastrofalna greška. Nismo videli ništa vulgarno i ružno, pa je zato i podržavam. Što se tiče Vladimira, ne znam šta Mina očekuje, on ni u ludilu ne bi bio sa njom! On nije kriv, jer je jasno rekao da niste u vezi i da ne planira sa tobom vezu, nikad te ne bi predstavio kao svoju devojku. Ivanu šaljem u izolaciju - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve su bile odluke ostalih takmičara, pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'