separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

KAKO ĆE MILJANA REAGOVATI KAD ČUJE OVO? Zola otkrio da potroši sve pare koje zaradi za nedelju dana, evo ko ga je izdržavao sve ove godine! (VIDEO)


Više nema taj luksuz na koji je navikao.


Lazar Čolić Zola je otvorio dušu Marku Janjuševiću Janjušu u sobi za izolaciju dok je Miljana čuvala dete u apartmanu jer je Marija Kulić razgovarala sa Ognjenom Amidžićem.

Autor: TvPink Printscreen

Zola je rekao da mu tokom detinjstva ništa nije nedostajalo, a za sve je bila zaslužna baka koja ga je odgajala kao svoje dete sa inostranom penzijom, ali se sve promenilo prošle godine kada je preminula i on ušao u rijalititi i upoznao Miljanu Kulić.

Oca sam upoznao tek posle 12 godina. Baba i deda su mi imali penziju iz inostranstva. Baka je umrla i ja se posvađam sa dedom. On ulaže sve pare nešto na selu, a ništa ćerki da da. Takav je čovek. Mi pod kiriju, strašno. Pogoršali su se odnosi samo tako. Ušao sam ovde, a pre toga sam radio u kaficima u inostranstvu. Sve što zaradim mi ode, skup je život dok ja ne počnem ponovo da radim. Sve me to stislo. Nisam osoba koja je sada željna. Sa dosta ljudi se slažem kada kažu da je nekada dobro da se čovek napati - rekao je Zola.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti