AKTUELNO

Nije štedela reči.

Sledeće pitanje je postavio Lepi Mića Dalili Dragojević, a glasilo je: "Koje je tvoje lično mišljenje o devojkama koje ganjaju Vladu Tomovića - Mina, Ivana, Miona, i da li misliš da se Jeleni Pešić sviđa gospodin Vladimir Tomović".

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da mi se to uopšte ne dopada, ne bih se složila sa Vladom da devojka treba da se potrudi oko muškarca, po mom mišljenju muškarci treba da se trude. Samim tim oni daju do znanja da se njima nijedna devojka ne dopada. Ja Tomovića dobro poznajem, znam kakav je muškarac i kakav tip devojaka voli, znam da se ne upušta tako lako u vezu, on prvo opipa teren, onda uđe u prijateljsku vezu, pa tek onda vidi da li može nešto da se rodi. On je rekao da nijednu devojku ne bi doveo u kuću za koju njegovu majka ne bi dala dozvolu, što znači da nijedna devojka iz ove kuće ne bi bila po meri njegove majke. On se igra, a one su glupače, da li to rade što im se dopada ili da bi dobile pitanje, ne znam. Za ove nove me to ne čudi, a Mina me iznenadila, ja sam joj rekla da joj to ne treba. Ona sluša samo sebe, ali kad god je slušala sebe dogurala je nidokle. Ovde bih mogla da izdvojim dve devojke koje imaju svoje ja, sve su spremne da idu ispod pokrivača, do tuš kabine, svaka bi pristala. Vlada ustane i kaže da se igra, da je manipulator, znači da si i ti devojko isto takva. Vlada je moj drug, nećemo se složiti uvek u svemu, ali ga poštujem kao ličnost i znam da mi kaže iskreno. Kad sam vam rekla onaj dan, trebalo je da otvorite uši i oči. Svaka koja se zalepi za njega proći će kritično i neće mi biti žao kad bude plakala. Ulazite u vezu sa Vladimirom zbog rijalitjia, jer se nijedna ne bi svidela njegovoj majci, vi ste na dnu. Jeleni se takođe Vladimir dopada. Prvenstveno joj se dopada Karić, nije joj svejedno što se Ivana i Iva prepiru oko Stefana, a ona sedi kao dama, a znam šta joj je u glavi. Njoj ne odgovara što se ove devojke raspravljaju oko Karića. Stefan je pokazao emocije prema svojoj bivšoj, pokojnoj devojci, meni je tada bilo dosta da znam kakve devojke voli. Zato je rekao da bi bio samo sa Jelenom Pešić. Njoj se dopada Vlada po izgledu i sviđa joj se kako razmišlja, a on bi sa njom bio dobar par. On voli te graciozne devojke, dame, on ne voli ove od danas do sutra. Ali Jeleni je najveća kočnica što i dalje gaji emocije prema Stefanu - rekla je Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

Iva i ja se nikad nismo svađale oko Stefana - dobacila je Ivana Šopić
Zarad potencijalnog prijateljstva sa Stefanom ne bih nikad to hteo da prokockam zbog devojke sa kojom bih bio, ja imam kočnicu - rekao je Vladimir Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da osporim da Vladimir koji dobro izgleda, ima stavove koji se meni sviđaju, ali njegovo ponašanje mi se ne sviđa, što automatski znači da mi se ne sviđa - navela je Pešićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

R. L.

#Zadruga 3

'