AKTUELNO

Nije mogao, a da ne otkrije šta mu je supruga poručila pre nego što je ušao u Zadrugu 3.

Javnosti je poznato druženje Marka Janjuševića Janjuša i Ane Korać u Zadruzi 1, zbog čega se u medijima podigla ogromna prašina, a mnogo se spekulisalo o njihovom bliskom odnosu i sumnji da su imali nešto više od prijateljstva.

Iako je on u nekoliko navrata ispoljavao ljubomoru i ljutnju prema Koraćevoj kada nije sve onako kako je on zamislio, njegova supruga Ena se nije osećala prijatno dok je sve to gledala iz njihovog porodičnog doma.

Foto: TvPink Printscreen

On je u jednom trenutku samoinicijativno naupustio rijaliti i samim tim bio diskvalifikovan, a onda je spakovao kofere i otišao u Kinu zbog poslovnih obaveza. Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pretres nedelje" upitao Janjuša zbog čega izbegava druženje sa Ivanom Šopić, a on je bez dlake na jeziku priznao kroz kakav je pakao prošao zbog prisnosti pred kamerama.

Šopićka je devojka koja voli da zavodi muškarce, voli da pravi za*ebanciju. Ne mogu da skontam šta stvarno misli, ali i sinoć su joj postavili pitanje. Ja sam rekao da ne mogu da budem u njenoj blizini, jer sam u Zadrzi 1 napravio veliku grešku, mojoj ženi je to mnogo smetalo. Prestrašno je bilo gledati napolju, nikad više ne bih to sebi dozvolio. Ona je meni simpatična, ali ne u emotivnom smislu, ali ne mogu sebi da dozvolim ništa što bi povredilo moju ženu. Bila je u paklu što i sad ulazim, ali me pred ulazak zagrlila i rekla mi: ,;Molim te, nemoj zbog mene". Ja bih bio najveće smeće da to uradim sad. Ja sam uvek rekao za Anu, sramota me bilo, koštalo me svega. Ja o njoj nikad ništa ružno neću pričati, niko meni nije kriv za moje postupke - rekao je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Šopićeva nije mogla da veruje šta čuje, pa i ona imala potrebu da se oglasi.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, vidim da je to predaleko otišlo. Ja se nikad ne bih zezala sa tim stvarima, ja ga zezala zašto beži od mene. Ja volim da provodim vreme sa njim, on je meni jako duhovit. Ništa više od drugih devojaka. Ne bih volela da to neko pogrešno shvati i jako mi je krivo - pravdala se Ivana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Marko Janjušević

'