AKTUELNO

Šokirao sve!

U prethodnoj sezoni ''Zadruge 2'', Vladimir Tomović je uplovio u ljubavnu romansu sa cimerkom Stanijom Dobrojević, iako se u javnosti mnogo spekulisalo o njegovom seksualnom opredeljenju. Tada je isplivala informacija da je Vladimir slao svoje eksplicitne fotografije muškarcima koji su nepoznati javnosti, ali je bilo i onih koji su tvrdili da je on jedan od najprivlačnijih u Crnoj Gori.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarka Miljana Kulić je u jednoj od emisija ''raskrinkala'' Tomovića, gde je tokom boravka na Crnogorskom primorju saznala da je on zapravo biseksualac, a zbog toga su njih dvoje imali ozbiljne konflikte. On je i od samog starta učešća u ''Zadruzi 3'' bio blizak sa mnogim devojkama, ali ni sa jednom nije ostvario bliski kontakt, što je ponovo dovelo do sumnje da Vladimir nije u potpunosti naklonjen lepšem polu.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, on je u razgovoru sa takmičarima ispričao nešto što će razbiti njihove predrasude o njemu, a samim tim ih ubediti da je on heteroseksualac.

Ja je*em od sedamnaeste godine, ja sam bio u Sutomoru dva meseca, bio sam sa preko četrdeset riba - pohvalio se Vladimir.

Detaljno o ovom razgovoru, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Vladimir Tomović

'