separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

BOKS U ŠTALI JE DOVOLJAN ZA VLADIMIROV ČOPOR! Nastao haos za crnim stolom, Miljana žestoko zaratila sa Tomovićem! PLJUŠTALE UVREDE! (VIDEO)


Bilo je žestoko!


Dejan Dragojević pitao je Miljanu Kulić da li misli da će boks u kom se nalazi Tomovićev pas biti dovoljan za "čopor" koji je, kako ukućani smatraju, Vladimir okupio oko sebe. Tom prilikom nastao je opšti haos za crnim stolom.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Kada se Tomović spomene, skočite vas petoro! Vi ste veliki drugovi posle pet dana! Niko nema ništa protiv vašeg druženja. Vi ste čopor! Svi za jednog, jedan za sve! Videćemo kakvi ćete drugari ostati. Vi ste čopor i ima da skačete na mene, da branite Vladimira. Mislim da je dovoljan ona jedan kavez, samo ne znam da li će ga smestiti kod Ajaksa ili će napraviti novi. Onaj kavez u štali im je dovoljan! Ti si se hvalio Staniji da imaš hotel! - govorila je Miljana.

Autor: TV Pink Printscreen

Miljana, ja sam u rijalitiju bio 2011. godine kada si ti bila u ludnici! Ne  znam kome smeta naše druženje? Šta je problem? Miljana, ja tebe ne vidim! Ti si mi smešna i žalim te! Ti imaš potrebu mene da napadaš, ovo je odlična taktika! - govorio je Tomović tokom svađe sa Miljanom.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti