separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

EKSKLUZIVNO ZA PINK.RS! Stanija otkriva kako izgleda jedan njen dan u Americi, a kada budete videli kakve fotografije šalje Marku Markoviću, PAŠĆETE U NESVEST! (FOTO)


Vredno radi, ali i uživa!


Stanija Dobrojević je od svog prvog pojavljivanja na javnoj sceni Srbije izazvala veliku pažnju javnosti. Njeno učešće u rijalitijima "Farma 4" i "Farma 6" donelo joj je ogromnu popularnost, a koliko je popularna, govori i to da je godinama nakon završetka tih rijalitija osvojila treće mesto u superfinalu najgledanijeg rijalitija u Evropi, "Zadruzi 2".

Nakon završetka svakog rijalitija, Dobrojevićeva ima običaj da otputuje u Ameriku da bi napunila baterija i bude u, kako je ona navela, "medijskoj ilegali". Ipak, atraktivna brineta je odlučila da za čitaoce portala Pink.rs otkrije kako izgleda jedan njen dan u drugoj državi.

Autor: Privatna arhiva

07:00 BUĐENJE: Trening, zdrav doručak, detoks čaj i joga. Stanija mora da je u tip-top formi zbog ugovora sa američkom firmom za suplemente čije je zaštitno lice, a nakon "Zadruge 2" nije bila zadovolna svojim izgledom jer nije redovno trenirala i jela je mnogo slatkiša u rijalitiju.

Autor: Privatna arhiva

12:00 NEKRETNINE: Stanija prodaje kuću u kojoj živi trenutno i traži novu lokaciju kako bi bila bliže centru grada. Prethodnu kuću kupila je zajedno sa bivšim dečkom van grada, gde su planirali da se skrase i osnuju porodicu. Pošto je do raskida došlo pred njen ulazak u "Zadrugu 2", Dobrojevićeva sada menja planove i uveliko traži novo mesto stanovanja.

Autor: Privatna arhiva

14:00 RUČAK: Stanija ruča sa prijateljima u omiljenom restoranu, a zbog linije bira zdravu ishranu, salatu sa morskim plodovima i vodu.

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

15:00 SOPSTVENI BIZNIS: Stanija je vlasnica kozmetičke linije i pažljivo bira nove proizvode i trudi se da postojeći budu što bolji, a njeni korisnici što zadovoljniji.

16:00 SASTANCI PREKO TELEFONA: Dobrojevićeva razgovara sa saradnicima iz Srbije, koji vredno rade na izboru njene nove pesme. 

Autor: Privatna arhiva

17:00 PLAŽA: Stanija uhvati trenutak kako bi se odmorila, osunčala i čitala knjigu.

19:00 VEČERA I RAZGOVORI SA DEČKOM: Dobrojevićeva razgovara sa Markom Markovićem, kome napravi nekoliko s*ksi fotografija koje su samo za njegove oči, a ovom prilikom odlučila je da napravi izuzetak za portal Pink.rs i pošalje jednu fotografiju samo za naše oči.

Autor: Privatna arhiva

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti