AKTUELNO

Priznaje da njegovi postupci nisu bili džentlmenski, ali se zbog istih ne kaje.

Bivši učesnici ''Zadruge 2'', Marko Miljković i Lepi Mića večeras su specijalni gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a gledaoci kraj malih ekrana imaju priliku da pozovu dobro poznat broj telefona i uživo razgovaraju sa njima.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je snimak u kome su Marko i Maja Marinković ćaskali pre nego što je ušao u vezu sa Lunom Đogani, a potom je usledio Miljkovićev komentar.

Nisam znao kako da se postavim prema njoj. Što se tiče nje, to je moja greška. Posle sam video da sam jezivo pogrešio kada je on u pitanju. Ja sam se samo branio, da ne vređa i ne gura nos tamo gde joj nije mesto. Rekao sam da mi je simpatična za neko druženje i to je to. Nije mi to trebalo u životu. Ne kajem se za ružne reči koje sam joj izgovorio. To je bio jedini način da se distancira od mene. Fino je ona mesto osvojila. Sve super, ali ne kajem se. Osudite me, ja se neću kajati.

Foto: TvPink Printscreen

Gospodin šerpa je imao emocije prema njoj. Maja se zaljubila u njega, on je podlac, loš i bezobrazan čovek. Rekao je da su u vezi da je ne bi osramotio. Vređao je devojku na način na koji ja nisam mogao da verujem. Znam ja da je Maja razočarana u njegovu muškost, ali ona se zaljubila. Ni bolji nije bio prema Dragani. On i svoju devojku koristi, strašno. Idi na stolicu, pseto - govorio je Lepi Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

I.R.

#Marija Marinković

'