AKTUELNO

On delimično za Mikijevu situaciju krivi Suzanu Perović.

U večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - narod pita" voditelj Darko Tanasijević je ugostio  bivše zadrugare Draganu Mitar, Lepog Miću i Lazara Jeremića i sa njima porazgovarao o svim dešavanjima koja su obeležila njihov život nakon "Zadruge 2".

Tokom emisije, voditelj je upitao Miću koji zadrugar je po njegovom mišljenju zadrugar najviše pokazao svoju zaljubljenost, na šta je on odgovorio da je to Miki Đuričić. Podsetimo, Miki je fizički nasrnuo u Beloj kući na Nadeždu Biljić i izudarao je štakama, dok je Suzanu Perović ošamario, a zbog ovoga i snosi posledice.

Foto: e-stock Ivan Dobričić, TvPink Printscreen, Pink.rs

Ko je po tvom mišljenju najzaljubljeniji i najzanimljiviji muškarac u "Zadruzi" - upitao je voditelj Miću.
Miki. On je mučenik moj prijatelj koji se zaljubio do ušiju, ali to što je uradio to nikako ne podržavam. Miki je za svoju ljubav maltene poginuo. Sedam meseci je lagao za svoju ljubav, da bi je zaštitio. Miki je pokazao svoju ljubav prema devojci sa kojom je bio u vezi. To što je on uradio je za svaku osudu. Ja se nisam čuo sa njim dok se sve ne slegne. To što je uradio, to nema pravdanja, ali da vidimo zbog čega je došlo do toga. Suzana se svega seća, osim momenta kada joj je on udario šamar, to mi je malo sumnjivo. Miki je doživeo sve neprijatnosti zbog veze. Ja sam njoj rekao da je ona u braku i da će zbog veze sa Mikijem biti osuđena, ona je meni rekla: "Ne, to nije brak, mi živimo 27 godina zajedno." Kada su počeli da izlaze snimci, ona je i tada lagala, kada je prikazan snimak, ona je ustala i rekla: "To je ljubav", pa što nisi rekla da je to ljubav pre šest meseci i Miki je zbog toga pobesneo - pričao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DA LI ĆE SE KONAČNO SKRASITI? Posle Igora Terzića, Marka Markovića, Jovice i Sava, Mini Vrbaški našla NOVOG DEČKA? Pokazala ko joj leži u krilu! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'