AKTUELNO

Zadrugari će morati da pokažu svoj takmičarksi duh.

Nakon što su se zadrugari izjasnili ko po njihovom mišljenju zaslužuje pobedu, došlo je još jedno pismo koje je razgalilo sve zadrugare. Naime, oni su dobili zadatak na osnovu koga će imati mogućnost da se bore za besplatnu hranu i piće na večerašnjoj spektakulranoj žurki.

Foto: TvPink Printscreen

Sada ćete se boriti za besplatnu hranu i piće na žurki. Sada ćete odabrati pet žena koje će se takmičiti za sve njih, a muškarci treba da odaberu pet muškaraca. Vozićete bicikl na vodi. Veliki šef će svakome ponaosob meriti vreme. Nakon završene igre ćemo sabrati sva vremena muškaraca i sva vremena žena. Ukoliko žene budu imale kraće vreme, one će imati pravo da uživaju u besplatnoj hrani i piću, a suprotnom će to imati muškarci. Bicikl ćete voziti do doka, oko ostrva, a završetak trke je tamo gde ste i počeli - pročitao je Lepi Mića pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, u Beloj kući se večeras održava poslednja žurka, a zadrugare će zabavljati Rada Manojlović.

ŽENKA I MUŠKA EKIPA:

Ana Korać, Marijana Zonjić, Maja Marinković, Sanja Stanković i Stanija Dobrojević su činile žensku ekipu. Marko Marković, Brendon, David Dragojević, Bane Čolak, Marko Miljković su činili mušku ekipu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'