AKTUELNO

Stide se toga.

Zadrugari su dobili pismo na osnovu kog su iznosili najlepše i najružnije trenutke svog boravka u ''Zadruzi 2''. Jovana Tomić Matora je ustala i sa svima podelila trenutke kojih će se rado sećati, ali i one koje bi da zaboravi što pre.

Kada sam videla moju bratanicu kako se igra. Kada sam videla Sanju na vratima. Kako smo se spremali za nastup na Zadrugoviziji - rekla je Jovana, a onda je spomenula repera Ša:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ružno mi je bilo dok sam se svađala sa Ša. Teško su mi pale te svađe. Nešto što sebi ne mogu da oprostim, ja ne znam kako ću da pogledam Sanjinoj majki u lice, nisam smela da dozvolim da govorim neke stvari - priznala je ona.

Nakon nje je ustala njena devojka Sanja Stanković koja je priznala da joj je bilo lepo sa Jovanom, ali i da je njena devojka zaslužna za najružnije trenutke.

Imala sam dosta tih trenutaka. Svađa sa Jovanom je teška bila, neke stvari su rečene, a nije trebalo. Posle su ljudi koristili to loše... - pričala je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada se setim Bore kada je pao pre neku noć, to mi je baš dobro bilo. Trenuci sa Jovanom su mi bili super ovde. Devojačko veče je bilo okej - rekla je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

'