AKTUELNO

Bili su iskreni do srži.

Sledeći zadrugari koji su iznosili najlepše i najružnije trenutke svog boravka u ''Zadruzi 2'' bili su Bora Santana i Zorica Marković.

Bora je rekao da će se uvek rado sećati svog šefovanja u fabrici, a da želi da zaboravi dan kada mu je produkcija javila da mu je preminula baka.

Lepo mi je bilo kada sam bio šef u fabrici. Osećao sam se srećno baš, kad smo snimali film, tad je bilo super - govorio je Santana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je stiglo pismo kada su mi javili da mi je preminula baka, to me je pogodilo. Tada su mi rekli da su moja dva brata izgubili bebu, tačnije snajke moje. Baku su mi sahranili pored majke. Osećao sam se vrlo loše. Nisam imao osećaj gde sam - govorio je Bora tužno.

Nakon Bore ustala je Zorica Marković koja je rekla da je uživala svih ovih meseci u Beloj kući, ali je morala da izdvoji par najlepših i najružnijih trenutaka.

Najteže mi je bilo kada sad saznala da mi je sestra umrla. Vređanje sinova. Kada je Miki krenuo na mene, to nisam očekivala. Kada je Miki udario Suzanu i Nadeždu - podelila je sa svima tužne trenutke Markovićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svadba, zadatak gde smo bili Indijanci, Nova godina kada sam videla da su neke vaše porodice dobri ljudi. Žurka na bazenu. Neke moje nagrade zbog koji sam se igrala. Bilo je dosta lepih trenutaka - govorila je Zorica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

'