AKTUELNO

Nisu više mogle da slušaju kako se pravda.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora ustale su tokom žustre rasprave Mine Vrbaški i Eleonore Miljković oko Alekse Savića. Vrbaški je tvrdila da nije prenosila ljubavne signale Savića prema Nori, dok je Miljkovićeva bila sigurna da jeste.

Foto: TvPink Printscreen

Ti se kuneš u Aleksu, ne bi dozvolila da mu se neko umeša u vezu, a govoriš Eleonori da mu se ona sviđa, samim tim si ga ugrozila. Aleksa se ponašao sa Višnjom kao i sa Norom. Ona se poverila jednoj osobi u kući i rekla da je zaljubljena u njega. On, da njemu smeta njegovo ponašanje, on bi joj na fin način rekao da se skloni od njega, a ne ti da pričaš umesto njega - odbrusila je Sanja.
Ona se sinoć pogubila - da misli da neko laže, ona bi nekome iskopala oči. Ti misliš da je bezazleno, ali nije tako. Sanja zna kome se ona poverila u kući. Poenta priče je da je Mina prestala sa svima da se druži osim sa Aleksom i pitanje je upravo zato postavljeno. Mina je sinoć pitala Aleksu da li joj veruje, on je rekao da joj veruje. Sad ću vam reći zbog čega - Aleksa, Savo i Mina znaju sve o svakome. Kada bi neko rekao nešto pogrešno, Mina ne bi mogla da podnese da je Aleksa proda. Ti uporno tvrdiš da ti je Aleksa isto kao i Savo, a sa njim si imala s*ks. Uvek ih stavljaš na isto mesto - objasnila je Matora, ali se Mina pravdala da to nije istina.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'