AKTUELNO

Nije mogla da sačeka da prenoći stvari, pa je morala da mu priđe!

Dok je trajala emisija ,,Pitanja novinara" Luna Đogani nakon sukoba sa Markom Miljkovićem, prišla mu je po ko zna koji put kako bi pokušala da popriča sa njim o problemu koji im se zadesio.

Tokom razgovora Miljković je sve vreme govorio da ne želi da razgovara sa Đoganijevom, ali ona nije odustajala od njega.

Foto: TvPink Printscreen

Marko urazumi se, ponašaj se kao zreo i odgovoran muškarac, kažeš da sam ja glumica, kako možeš da kažeš to - pričala je Luna.
Neću Luna da pričam sa tobom, nisam spreman, iznervirala si me, izneverila si me. Ostavi me! Ostavi me sad na miru! Pričaćemo drugi dan Luna. Ne želim da te gledam u oči, zato što si me varala, svojim ponašanjem - odgovorio joj je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' ti ovo bira namera? 7 dana pred kraj? Da li je to bila namera? Koja je razlika da li ćemo pričati sada ili sutra. Šta? Sutra nećeš biti iznerviran - nastavila je Đoganijeva.
Luna, moraš da me bediš u neke stvari, da bih ti verovao - uzvratio joj je zadrugar.
Ti mene treba da ubediš da me voliš! Uvek me napadaš da ja tebi treba da se pravdam! Neću da te ostavim na miru, nisam zaslužila ovo od tebe! - odbrusila mu je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'