AKTUELNO

Ubedljiva pobeda!

Ovonedeljni potrčci su bili Lazar Jeremić i Branislav Radonić Brendon, a tokom jučerašnjih nominacija koje su održane u Beloj kući, zadrugari su izglasali da se Brendon bude prvi nominovani. Gledaoci su takođe imali pravo da glasaju, a najmanju podršku publike dobila je Dorotea Jovanović, te je ona druga nominovana zadrugarka za izbacivanje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea i Brendon su proveli noć u izolaciji, a po dolasku voditelja Ognjena Amidžića, njih dvoje su se uputili ka novom delu imanja gde ih je čekao obračun. Naime, njih dvoje su okušali sreću i igri gde su trebali da iz kante koja je stajala pored njih pronađu 3 ključa kojim su trebali da otključaju katance sa stola, a kao pobednik je izašao Brednon i njemu su bili udvostručeni glasovi.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SA TOBOM NE MOŽE DA SE PRIČA: Aleksandra OČITALA BUKVICU Maji nakon svađe sa Marijanom, pa je ŽESTOKO ISKRITIKOVALA! (VIDEO)

Voditelj je saopštio zadrugarima kakvo je stanje sa glasovima. Dorotea je osvojila  31%, Brendon je osvojio 69%, tako da je ona sa najmanjim procentom glasova morala da napusti velepno imanje u Šimanovcima.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'