AKTUELNO

Subotićeva otkrila čime ju je David uvredio.

Milan Milošević danas ukućanima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore.

Rekla si Marijani i Staniji da te Davidovo ponašanje povređuje, jer on zna tačno zna šta da kaže kako bi te iznervirao. Zašto mu to ne kažeš ti i zašto te uvredi ono što on kaže? - glasilo je pitanje za Aleksandru.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se trudim da ga ignorišem. Ja smatram da ni sa čim to nisam zaslužila. Pogađa me jer je to rekao čovek sa kojim sam provela dve godine, poverila sam se Marijani i Staniji. David je sve vreme dok je bio sa Anom spavao sa "pandicom" - rekla je Subotićeva.
Ja sam sa tim stvarima (pandicom) prikrivao gluposti koje sam radio. Ja sa njom nisam tada raskinuo i time sam prikrivao da postoje emocije između mene i Aleksandre. Ja sam sa Anom bio po ceo dan u pabu. Ja sam pravio to nešto da bi prikrio to što sam provodio vreme sa Anom - pravdao se David.

Foto: TvPink Printscreen

Slao si Aleksandri signale. Ti kao da si čekao potvrdu da ti odobre da budeš sa Anom. Ne nosiš pandu ako si zaljubljen u Anu. Nema logike - rekla je besno Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'