AKTUELNO

Jedno drugo su nagovarali da se izvine roditeljima, ali nijedno nije popustilo.

Tokom žurke Nadežda Biljić prišla je Tomi Paniću i odmah ušla sa njim u svađu. Nadežda je odmah počela da urla na Panića kada je čula da joj pominje ime, pa ga je napala za bivšu devojku, novinarku Katarinu Keti Ristić, za koju je on izjavio da je i dalje voli, ali da neće da se pomiri sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Toliko si me razočarao, idi plati pa j*bi, mene više ne možeš! Što mi se obraćaš? Njemu se obraćaš u kontekstu mene! Zašto me pominješ? Popušiš mi k*rac majmune - vikala je Nadežda.
Ti halucirniraš! U kom konstekstu me to pitaš? Ja nikad nisam rekao da si ružna, da nisi zgodna. Ti si jedna od zgodnijih devojaka ovde u Zadruzi - uzvratio joj je Toma.
Jesi li ti svestan šta si rekao sinoć?  - upitala ga je pevačica.
Da se kajem zbog Keti? - prekinuo ju je Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Slušaj me, majmune, prvo, mene niko ne može da poredi ni sa jednom. To što ti voliš bivšu devojku i dalje... Nemoj da maltretiraš mene, zato što nećeš da se pomiriš sa njom - nastavila je Biljićeva.
Ja volim svoju bivšu devojku, da, volim. Nemoj da se dereš na mene da se zna ko je muško, a ko je žensko. Hoćeš poštovanje? Nabijem te na k*rac, ako hoćeš da te ja poštujem, a ti mene nećeš - odbrusio joj je Toma urlajući na Nadeždu.

Potom su jedno drugo počeli da ubeđuju da se izvine roditeljima, ali niko nije popustio.

Foto: TvPink Printscreen

Tvoja m*da su ovolicna, izvini se mojim roditeljima za sve što si rekao sinoć za mene. Kome si ti našao da se k*rčiš? Nikad nećeš biti sa mnom, ponizio si me kao ženu, iskoristio, a onda ustao i rekao da se 90% s*ksa sa mnom ne sećaš, ja sam završila sa tobom - govorila je Nadežda.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'