AKTUELNO

Kod zadrugara ništa ne može bez tenzija.

Kada su čuli koji će biti treći zadatak u okviru takmičenja "OIimpijada", zadrugari su se oduševili. Naime, Veliki šef ih je obavestio da je treća izazov popularna igra "muzičke stolice". Na znak Velikog šefa, zadrugari su išli u krug i igrali u ritmu muzike, a kada bi muzika prestala, zadrugar koji nije uspeo da sedne na stolicu bi ispao iz igre.

Pročitajte još: NIJE MOGLA DA PREĆUTI! Zorica prokomentarisala Stanijinu INTIMNU REGIJU, ZANEMEĆETE OD ŠOKA kada budete čuli šta joj je rekla! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Na znak Velikog šefa igra je počela, a zadrugari su se trudili da je što bolje odigraju. Redom su ispadali Eleonora Miljković, Jovana Tomić Matora, Nadežda Bijić, Aleksa Savić, Suzana Perović, Luna Đogani, Zorica Marković, Dorotea Jovanović, Aleksandra Subotić, Branislav Radonić Brendon...

Foto: TvPink Printscreen

Marko Miljković našao se u jednom trenutku između Ljube Pantović i Davida Dragojevića, koji su u večnom sukobu, pa se našalio na njihov račun.

Između koje dve vatre sam ja ovde, ovde će neko da pogine - rekao je Marko.

Marijana Zonjić i Lazar Jeremić su pokoškali nekoliko puta u toku igre zbog guranja. Nakon kratke pauze, zadrugari su nastavili igru.

Foto: TvPink Printscreen

U drugom delu igre prvi je ispao Savo Perović. Zonjićeva je nastavila da se žali na saigrače. I Toma Panić i Bora Santana su se pred kraj igre posvađali. U jednom trenutku nastao je nesporazum kada su Ljuba Pantović i Bane Čolak seli na istu stolicu. Čolak je iskoristio priliku i pohvalio se da uživa u tome, a Pantovićeva je izrevoltirana prokomentarisala da će biti džentlmen i prepustiti mu mesto.

Foto: TvPink Printscreen

Žustra borba trajala je do samog kraja, a u finale su ušli Marijana Zonjić, Sanja Stanković, Bane Čolak i Bora Santana. Sanja i Bora, zadrugari koji u poslednje vreme nisu u baš najboljem odnosu bili su superfinalisti. Na kraju je pobedu odnela Stankovićeva i dobila aplauz od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'