AKTUELNO

Iznela svoje stavove o njihovom druženju.

Suzana Perović od danas je novi vođa zadrugarima, a na to mesto postavila ju je rijaliti drugarica Zlata Đurković, koja je pre nekoliko dana odlukom glasova publike napustila "Zadrugu 2". Suzana je napravila veliku zbrku kasije popodne kada je delila budžete, o čemu se polemisalo večeras kada je u kuću ušao voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Svoje izlaganje imala i Ljuba Pantović, koja je poručila Suzani da je veoma teško uklopiti sve želje cimera. Ona je pričala i o prijateljstvu Suzane i Zlate, a onda i istakla da se Suzana plaši Lepog Miće i Zorice Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Po meni je ona Suzani bila najbolja drugarica pod znakom pitanja. Ja sam se davno udaljila od njih. Ispratila sam je sa tim: "Ćao, folirantu". Ja mislim da je to dogovor, držanje zajedno. Po mom mišljenju, Zlata se za njoj nešto sveti. Da li ovde ili napolju, ne ulazim u to... Sledi i da su dobre šta god da se dešava... Mislim da je ovde pitanje dogovora i držanja strane. Ja sam bila sigurna da njih dve ne mogu da pričaju posle vređanja i videla sam da je Suzana prva počela da spušta loptu. Moja teorija je i da se ona plaši Zorice i Miće, kao i većina - rekla je Ljuba.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Suzana Perović

#Zlata Đurković

'