AKTUELNO

Imali su poruku za sve gledaoce!

Voditeljka Dušica Jakovljević sa podrškom zadrugarki koje su nominovane za izbacivanje, htela je da prokomentariše zverski potez Mikija Đuričića prema Suzani Perović i Nadeždi Biljić. Tamara Radoman i Vlada Novaković najstrože osudili nasilje nad ženama.

Foto: TvPink Printscreen

Kao žena najstrašnije to osuđujem, protiv svakog sam nasilja nad ženama. I mislim da to što se desilo te noći u Zadruzi, kada sam videla te klipove, mnogo sam se potresla, strašno! Ovo se dešava i van svakodnevno i mislim da sve žene koje trpe bilo koji vid psihičkog ili fizičkog nasilja, da prijave to. On je u svađi sa Zlatom i Stanijom izgovorio takve reči, ali 'ajde to. Nego kad se zaleti, one su žene. Napominjem to, jer je tu i Vlada i ja, a obe su imale konflikt sa njim. Ovo što se desilo je po mom mišljenju za svaku osudu. Svi su bili zbunjeni kad su videli klip- Nadežda koja to veče šeta, da onako prođe, mislim strašno - ispričala je Tamara.

Foto: TvPink Printscreen

Ja to nisam očekivao od njega, ne opravdavam ga, ali mislim da se umorio od boravka u rijalitiju i nekog nesređenog života napolju. Meni je sve vreme prolazilo kroz glavu šta bi se desilo da je Zlata bila umesto Nadežde. Ne znaš. Plašio sam se da nije tu negde iza ćoška. On je stuknuo pred Ljubom, mene čudi da je to uradio. Meni je čudno da niko od tih muškaraca u kući nije smeo da se suprotstavi, koliki god da je on, kakav god da je. Mislim da je čak i Suzana gore prošla od Nadežde, ipak su oni bili u tom nekom ljubavnom odnosu - dodao je Vlada.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'