AKTUELNO

Odlučio da nadoknadi sve što će propustiti dok su razdvojeni!

Ovonedeljni vođa Mina Vrbaški odabrala je za svoja dva potrčka Staniju Dobrojević i Marka Miljkovića. Zadrugari su kao i svakog petka danas birali koga će nominovati za izbacivanje, a većina je donela odluku da to bude Dobrojevićeva, koja će ići u duel sa Zlatom Đurković, koja je dobila najmanje podrške od strane milionskog auditorijuma, koji svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, po pravilima života na imanju koje je ustanovio Veliki šef, nominovani učesnici smeju do trenutka izbacivanja da komuniciraju samo sa vođom. Marko Marković, Stanijin dečko bio je nedavno nominovan, a on i Dobrojevićeva nisu izdržali, a da se ne vide. Oni su rizikovali da budu kažnjeni, samo da bi se videli, a na kraju su i kažnjeni nedeljnim honorarima.

Foto: TvPink Printscreen

Marković je odlučio da isprati svoju devojku, pa ju je strasno grlio i ljubio dok se ona pakovala u garderoberu. Da li će i ovog puta rizikovati sve ili će izdržati jedno bez drugog, ostaje da vidimo. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'