AKTUELNO

A onda je iznenadila svojom nominacijom!

Tokom današnjih nominacija, kada su zadrugari birali između Stanije Dobrojević i Marka Miljkovića, red je došao i na Jovanu Tomić Matoru. Svi su željno čekali da čuju njene komentare, kako je ova zadrugarka imala žestoke sukobe i sa Dobrojevićevom i sa Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Potrudiću se da objasnim, ovo je idealno da kažem nešto, a da me Stanija ne prekine. Nisam verovala da možeš toliko da psuješ, ali šta se promenilo od prošlih nominacija. Ne mogu da verujem da ti imaš neverovatnu želju za dokazivanjem i da li si svesna koliko si kontradiktorna. Pričaš kako vetar duva. Da li ti uopšte slušaš sebe kada pričaš? U pravu su ljudi, ja reagujem na tebe. Nemam problem to da priznam. Ja mislim i kad spavaš ti razmišljaš o stvarima koje ćeš da radiš, da si koristoljubiva. Ti si se toliko nisko spustila. Mislim da si takva i napolju. To je ono što mislim zaista o tebi - rekla je Matora o Staniji, pa dala svoj sud o Marku:
Što se tiče Marka, imali smo konflikt i prošle sezone. Poslaću Marka, samo zašto što smo imali konflikt - dodala je Jovana, što je iznenadilo Dobrojevićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Jovana Tomić Matora

'