AKTUELNO

Postoji dokaz da umeju i da se šale iako se tokom sastanaka svađaju.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Na narednom snimku prikazano je kako David Dragojević i Ljuba Pantović zapravo odlično funkcionišu iako se za crnim stolom svađaju. Glavni akteri priče su dobili priliku da ovo prokomentarišu:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ovde bila super raspoložena, ja mu kažem da ne jede jagode i on uzme da mljacka i ja sam prosula po njemu šećer. Ja ne vidim nikakvu ljubav ovde - rekla je Ljuba.
Ona mene voli. Meni su se tada jele jagode i ja vidim smrznute jagode i ja sam morao to da pojedem - dodao je Dragojević, a onda je Aleksandra Subotić prokomentarisala da je zaprepašćena njihovim odnosom:

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god da se dešava David je uz Ljubu. Ja nisam znala da su oni u ovakvom odnosu. Ja sam u šoku - rekla je Aleksandra.
Meni je ovaj klip interesantan, ali onda on nema pravo da meni zamera što sam ja dobra sa Ljubom - prokomentarisala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su optužili Davida da uvek ide od zadrugara do zadrugara da bi im se izvinjavao nakon sukoba, a on je pokušao da se opravda.

Ja Lakija gotivim, ali on je kreten, ide iz krajnosti u krajnost. Kome sam se ja ovde izvinjavao, jedino Zorici, starija je od mene - pravdao se David nakon optužbi da nakon svađe ide svima da se izvinjava.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: UHVAĆENA NA DELU! Dok je spremala večeru, Ljuba ponovo radila nešto zbog čega su se zadrugari ZGROZILI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'