AKTUELNO

Setila se i mame.

Učesnici "Zadruge 2" često znaju da negiraju događaje koji su se dogodili pred kamerama i pred očima milionskog auditorijuma, pa je četvrtak i emisija "Gledanje snimaka" pravo vreme kada svega toga mogu da se prisete.

Foto: TV Pink Printscreen

Akteri prvog video-klipa koji je pušten večeras bili su Ana Korać, Luna Đogani i Lazar Jeremić koji su pričali o Davidu Dragojeviću, Filipu Mijatovu, Lepom Mići i Aleksandri Subotić. Tom prilikom Ana je ovoj svojim cimerima rekla sve ono što joj smeta kod Davida.

Foto: TV Pink Printscreen

Poredila sam vređanje. Filip je jedina osoba koja me je vređala, a Mića je moj. David se konstantno ljuti. Ja kada hoću da razgovaram sa njim, on to ne želi. Nekako se sklanja. Ja moram da se naljutim kad osećam da moram da se naljutim. Stvarno sam se osećala odvratno i posle intervjua sa tobom Milane se naljutio. Jedva čeka da idem kući. Ostaću u Beogradu sa Davidom. Šta god poželi moja mama da razgovara, razgovaraću, ali stvarno jedva čekam da izađem - rekla je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam taj koji se malo... Ne želim odmah, nego čekam pravi trenutak šta kad da kažem. Gledam da spustim loptu i da popričamo. Dok je nešto vrelo, tada ne možeš ni da pričaš. Ne boli mene to, ja sam pogrešio i njoj sam se izvinjavao. Ja bih to malo na drugačiji način odradio, ne kao ona, ali kapiram ja nju. Ona se ovde jako zaljubila i tako reaguje na neke situacije i neću zato da se pecam. Za mene nije uvreda da ona meni nešto kaže. Ja sam je povredio i svestan sam šta ona oseća ovde jer ovo prošle godine nije ni sanjala da će se desiti - pričao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Porediti Filipa i mene je čista budalaština. Davidu je rana Ljuba, ali mu je i rana Aleksandra. Ovde neka prijateljstva nisu prirodna. Ana je dobra sa Ljubom, iako Ljuba nije sa Davidom. Njih dvoje hoće da unište Aleksandru, u sve se umešao i Brendon. To je jako ružno. Mislim da bi David bio veliki džek i gospodin, da popriča sa Aleksandrom. Delili su krevet, sanjali su snove o porodici i lepom životu. Obaveza i dužnost je da toj devojci kaže: "Izvini" - pričao je Lepi Mića.

David je zatim prokomenatirsao da se u odnos Ljube i Ane meša samo kada oseća ironiju od strane Pantovićeve. U sve se umešala i Aleksandra Subotić koja je istakla kako je Ljuba uvek govorila da je David ne voli, a u šta se tek sada ova zadrugarka uverila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio da mogu da izdržim do kraja, ali nisam. Nisam mogao da kontrolišem sebe. Zaljubio sam se. Ružno je kako se to gleda i kako je urađeno - rekao je David Aleksandri.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

'