AKTUELNO

Sledeći put će morati da stavi prst na čelo.

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za  Jovanu Tomić Matoru o sukobu sa Davidom Dragojevićem od prošle noći. Gledaoce je zanimalo da li je Matora mogla da oprosti Davidu što je urlao na nju, pa je dodala da će se povući iz priče.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si oprostila Davidu onu dreku od noćas - glasilo je pitanje.
Ne, jedina osoba sa kojom sam popričala o tome je Luna. Ja ne prećutim rođenom bratu, a ne od moje drugarica, koja mi je nekad bila najbolja dečku, meni je ono bilo strašno. Koliko god to zvučalo strašno, baš sam smorena danas zbog toga. Kada sam videla Anu da je sve vreme bila skrštenih ruku, odvratno se osećam od sinoć. Te stvari mogu da budu još gore. Najbolje je da kažem da Ana ukoliko bude želela da me okrene, da pozove svoju prijateljicu, da se vidimo, da popričamo, da ručamo, ja ću se odazvati. Da ulazim dalje u ovo, meni to zaista ne treba. Ovde malo neko povisi ton na mene, ja se odmah brecam - bila je jasna Matora.
Ja se sa Matorom nikada nisam posvađala, niti ćemo se ikad svađati, ja znam da je to zbog Davida, najbolje je da njih dvoje ovo reše - ispričala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je meni gotivna, ja na nju gledam kao na Aninu drugaricu, Ana je moja devojka i ja nju volim, a Sanju poštujem. Svako ima svoje mišljenje, ja uvek pitam Matoru i kako je i šta, ali se ona uvek osami, posvađali smo se i to je to. Otišlo je sve bezveze, ali neću ni da se mešam, ni da komentarišem, neka se druže i treba da se čuju, da normalno komuniciraju - tvrdio je David.
Cela frka je to što je Ana trebalo da priđe posle igrice da mi objasni da nisam u pravu, jer mene je više to povredilo kada sam ja rekla to na radiju i zato smo se i posvađale. Pokušavam da je razumem, ali nekad ne mogu da je razumem. Ja sam joj neke stvari zamerila i nemam više šta da dodam. Ne znam šta da kažem, ja njoj nikad nisam rekla da ćuti i da ne komentariše, ali kad se iznerviraš jer voliš tu osobu, vidiš da nije u pravu i da se kanali, ispadneš loš, jer hoćeš da joj pokažeš gde greši - dodala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'