AKTUELNO

David napao Dobrojevićevu, pa joj spomenuo bivše momke.

Gledaoci su imali pitanje večeras u emisiji ,,Pitanja gledalaca" i za Eleonoru Miljković, a bilo je vezano za bivše momke Stanije Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Sviđa ti se Tomović, zadižeš haljinu dok slučajno igraš ispred Marka Markovića, da li ćeš potražiti Filipa i Šarenog po izlasku iz Zadruge, pošto vidimo da ti je Stanija idol - glasilo je pitanje.
Ha-ha, niko mi se ovde ne sviđa. Šarenog ne poznajem, ni ne sviđa mi se - bila je kontradiktorna Nora, budući da ne poznaje Stanijinog bivšeg dečka Šarenog, ali joj se ipak ne sviđa.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je potom ustala i otkrila da ju je Nora ubeđivala da nema mnogo kontakta sa Markovićem, već da se posveti svojoj bivšoj ljubavi Vladimiru Tomoviću. David Dragojević se potom uključio u razgovor, pa je Dobrojevićevu podsetio na njeno učešće u rijalitiju ,,Farma" kada je imala vezu sa Filipom Panajotovićem, a imala je vezu u spoljnom svetu.

Meni je krivo što Marko ne može da preboli Anu. Juče kad je bila kupovina on mi je rekao :,,Norino, ko te nervira". Ja sam mu rekla da niko ne može da me iznervira, pa mi je rekao da mu dam osmeh - dodala je Nora.
Znam da su popile malo veću količinu alkohola, tako da je Staniji odgovaralo sve što Nora kaže - rekao je Lepi Mića, te se Ljuba Pantović složila da njim, te je istakla da Stanija od Markovića želi napraviti dvojnika njene prošle rijaliti veze sa Panajotovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su nastavili da ustaju da kometnarišu temu o kojoj su već pričali, da li je Marko gledao u Anu Korać tokom svadbe, ili je ona gledala u njega. David Dragojević se tokom svog izlaganja izlanuo i rekao da na svojoj ruci nosi prsten koji mu ju poklonio Lazar Jeremić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'