AKTUELNO

Sigurna je da bi bili sjajan ljubavni par.

Najverniji gledaoci "Zadruge 2" večeras ponovo dobijaju svojih pet minuta, kada učesnicima najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima mogu da postave pitanja o svim onim situacijama koje su obeležile protekle dane u Beloj kući.

Naredno pitanje bilo je upućeno Marku Miljkoviću, a onda je tenzija za crnim stolom naglo porasla.

Luna ti je rekla da ti nju ne bi ni primetio da je Stanija bila sve vreme u rijalitiju, hajde sad budi prvi put iskren i reci, da se nisi smuvao sa Lunom, ko bi bila ta sa kojom bi bio - bilo je pitanje za Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Nema nijedne osim Lune, apsolutno. Luna mi prija na taj način i tu nema razgovora - rekao je Marko.
U svađi, ali i mislim to - dobacila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

To nije bila ljubomora na Staniju, ali ja sam joj to malo grubo rekao jer sam tražio način da vidim što je nerasoložena. Ona je imala nedostatak pažnje, ja sam to probao, ali definitivno nije ljubomorna na Staniju - naveo je Miljković.
Trebalo je prvo da me pita, a ne za stolom ovde da me ponizi izjavom, napravio je ta pitanja koja sad dolaze. Ja to mislim, ne u smislu da mu se sviđa, već da su jako slični po pitanju razmišljanja u rijalitiju. On kaže da sa njom ne bi mogao da bude ni pet minuta, ali ja mislim da bi njih dvoje kao par, kao rijaliti par bili odlični. Tu ne bi bilo emocija, to bi bio rijaliti jer oboje gledaju isto na ovo, dok sam ja jedna iskrena budala koja ne kalkuliše. Ja nisam za rijaliti, ja sam previše naivna i glupa za ovo. Glupava sam za ovu igru jer mene može svako da prevesla kako hoće. To sam rekla jer on ume da odgovori dvosmisleno na neka škakljiva pitanja, zato mislim da bi oni bili savršeni, ona se ne bi palila na to kao što se ja palim. Ali tu nema ljubomore, ja da nisam sigurna u njegovu emociju ne bih bila sa njim. Da ja nisam postojala u ovom rijalitiju, a da je tu bila Stanija, tu bi sigurno nešto bilo - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da je Luna i te kako namazana, veliki rijaliti igrač, samo ona to radi transparentno, dramaturgijom, histerijom. Ja moram da budem dama, da ostanem dostojanstvena, ali to ne znači da ne bih odreagovala drugačije, ali to progutam da niko ništa ne primeti. Zato ja delujem kao neko ko je previše hladan, ko kalkuliše. Marko ume da bude promišljen, zreliji je, ima godina, to nije ništa loše. Luna u svakom trenutku ume da izdrami i da napravi da kadar bude na njoj - istakla je Stanija Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽELIM TI SVU SREĆU SA MARKOM: Sloba uputio Luni poruku koja će mnoge OSTAVITI U ČUDU, pa joj spomenuo i decu! (VIDEO)

Stanija bi želela svadbu sa Markom više nego svoju pravu svadbu - zaključio je Lepi Mića.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'