AKTUELNO

Samo ju je podsetila šta joj je dečko pričao!

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, i danas postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Prvo pitanje voditelj koje je pročitao bilo je upućeno Luni Đogani, a bilo je u vezi njene navodne ljubomore prema Staniji Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Tvrdiš da nisi ljubomorna na Staniju, a zapamtila si da joj je gledao u zadnjicu kada su bili potrčci u izolaciji - glasilo je pitanje.
Naravno da ne, to sam rekla zato što to svi znamo, ko se toga ne seća. To smo svi videli transparentno! Ako je to vid ljubomore, onda jesam, više me zabole šta će ko da misli. Nemam razloga da budem ljubomorna na nju, ja ako imam probleme u vezi, to je zbog mene. Nemam problem sa tim, to je moj odgovor - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam osećala kada sam se vratila od strane Lune ljubomoru, u poslednje vreme više ne osećam. Jesu išli ti klipovi, i te kako je ona to uzela. Imali smo neku situaciju pre dva, tri dana tema da budemo Marko i ja na svadbi. Ne razumem Mininu potrebu da stavi Marka i mene za potrčke, naravno da to Luni smeta. Jedino ne razumem to, dolazila su ta pitanja i ranije, i njen dečko ustane i kaže: ''E, ljubomorna si na Staniju", ispada da Marko bez razloga ustaje u komentariše to - dodala je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'