AKTUELNO

Bila je sigurna da niko neće čuti ni saznati za ovaj razgovor!

Zadrugarka Eleonora Miljković raskinula je dugogodišnju vezu sa svojim bivšim dečkom iz Makedonije neposredno pre povratka u "Zadrugu", a do sada nije želela da iznosi detalje njihove svađe.

Međutim, kamera je nekoliko puta snimila takmičarku kako je krišom plakala, a kako su mnogi sumnjali da su u pitanju emocije prema Aleksi Saviću ili Marku Markoviću, ispostavilo se da je za to ipak zaslužan momak koji joj je svojim postupcima slomio srce.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u trenutku emotivnog pada imala potrebu da porazgovara sa Zlatom Đurković, a niko nije očekivao da će joj poveriti jezive detalje zbog kojih je morala da zauvek stavi tačku na tu vezu.

Moj momak je slao poruke devojci koja je moj fan. A ja sam imala sliku sa njim na profilu i ona ga pitala kako može da joj šalje poruke, zar on nije sa mnom, a on kad je shvatio rekao joj je:,,Nisi me razumela, moja devojka meni veruje, mogu ja valjda da se upoznam sa nekom devojkom". On je bio sa devojkama mlađim od 18 i starijim od 50. Bio je i sa nekom narkomankom, ne volim tako da pričam, ali tako je. Njegovi roditelji ni ne znaju za to - rekla je Nora.
Evo, sad znaju, kad si već ispričala ovako javno - rekla je Zlata kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Ma, ne gledaju oni rijaliti - rekla je Nora.

Šta je još Eleonora ispričala o svom bivšem, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Eleonora Miljković

'