AKTUELNO

Opet raskrinkan.

Milan Milošević rekao je Lazaru Jeremiću da je sebe pokazao u raznim izdanjima, ali i da niko nije očekivao od ovog zadrugara da će bez poziva otići kod Brendona na rođendan, s obzirom na to da nisu u dobrim odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon je jedno teško smeće, jako je loš čovek... Rekao sam da idem na rođendan i da ću sve da uzmem. Ja sam na tom rođendanu bio domaćin i nisam ništa uzeo, ali stvarno mislim sve najgore o njemu. Meni je stvarno super bilo na rođendanu - rekao je Lazar.

Milan Milošević je zatim želeo da čuje od Lazara i kakve je snove imao, a ukućani su se smejali i govorili kako Jeremić opet ne priča istinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričao sam da sam sanjao Davida, Lunu i Marka, Ša... Za Lunu i Marka sam sanjao kao da smo tu negde na Vidikovcu, da su se oni posvađali, da smo Luna i ja otišli u isti stan. Ona je otišla da spava, ja sam vozio kola, sreo sam Marka, on je hteo da iznenadi Lunu i ona je tu skočila i vrisnula od sreće i tu sam se probudio - pričao je Jeremić.
Mnogi šapuću da on i ovo laže. On laže i kada laže - izjavio je Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad god vidim Lazara, on nekoga laže. Živo me zanima šta si pričao Markoviću. Uz to je obavezan osmeh karakterističan za lažove. On je isto rekao da mu se Luna sviđa - rekla je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam sanjao da imam s*ks sa Lunom i ne bih želeo da imam s*ks sa njom - nastavio je Jeremić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

'