AKTUELNO

Želi da sazna šta se tačno desilo.

Jedna od emisija koju milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanja u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2" željno iščekuje svake nedelje je "Pretres nedelje", koju vodi voditelj Milan Milošević.

Milan je pokrenuto temu odnosa između Lune Đogani, Marka Miljkovića i Stanije Dobrojević. Kako su zadrugari iznosili mišljenje, Milošević je upitao i Marka Markovića, da li je on ljubomoran što se pokreću priče između Stanije i Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

On je istakao da su on i Stanija u svađi i da ne želi da priča na tu temu.

Ne mogu da kažem da smo raskinuli, ali imali smo svađu danas. Nebitno je što smo se posvađali, rešićemo to. Nikad u životu nisam ljubomoran bio, niti mogu biti. Nema potrebe da ispričam, to sad nije tema - rekao je Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je zamolio Staniju da ispriča oko čega je nastala svađa.

Ništa, Marko mi je rekao da želi da s vremena na vreme turira Maju i druge osobe, i ja sam mu rekla da radi šta hoće. Desilo to danas za tuširanje. Rekla sam da pusti Maju, jer je on gori od svake žene. Od mene ima vetar u leđa, neka se sprda i radi šta hoće i onda mi je došla Maja i rekla da ju je gledao golu u kupatilu. Ako želi te igrice, može, ali mislim da prevazilazi svaku granicu da gleda devojku golu. Maja mi je rekla da je dva puta gledao. Maju ne krivim u ovome, Maji nekako i verujem, družile smo se mesecima. Znam da ume da slaže i izmisli, ali za ovo... Treba da verujem njemu kada kaže da hoće da turira. Ne radi se ovde o tome kome ja verujem. U svakom slučaju, nemam živaca i želim mir. A on ako želi da igra igrice, neka igra - ispričala je Stanija.

Crnogorac je ponovo ispričao svoju verziju događaja, ali Stanija i dalje nije bila ubeđena u to.

On želi da ja verujem njemu, a Maja tvrdi drugačije. Neka mi puste klip - odbrusila je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Na to se nadovezala i Maja Marinković, koje je ispričala suprotnu verziju od Marka Markovića.

Verovatno sam ja opet kriva što je on meni upao u toalet dok sam se ja tuširala. Nema šta da lažem. Rekla sam mu da izađe i da me ne gleda golu. Gledao me je golu, ja sam mu rekla da izađe, hoće da zavrti priču - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marija Marinković

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'