AKTUELNO

Uvek rado da odgovor na svako pitanje.

U dobro poznatom terminu, kao i svake nedelje u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima predstavnika sedme sile.

Stanija Dobrojević je dobila priliku da govori o svojoj vezi sa Markom Markovićem, pa je otkrila zašto se povela priča da joj je on zavukao ruku u gaćice, kao i da li će imati intimne odnose sa njim u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče toga, puštali su nam klipove u četvrtak i kada sam videla kako on mene dodiruje, meni to izgleda katastrofa. Samo zbog porodice, ja sam pravila mnogo veće skandale da bih izazivala komentare. Samo njihovo mišljenje može da utiče na mene, pa sam mu skrenula pažnju da to više ne radi ili da radi samo ispod prekrivača. Nemamo kočnica u krevetu, tamo se češkamo, mazimo. Obožavam da se češkam i mazim, ali sam mu skrenula zbog klipa pažnju da to ne radimo transparentno. Ne bih nikad išla do kraja, postoji mogućnost da ti bude lepo, a da ne ideš do kraja. Strpiću se, ima još dve, tri nedelje do kraja - ispričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Dobrojevićeva je pričala i o tome što mnogi smatraju da je njena veza sa Crnogorcem lažna i da se samo igra sa njim.

Ne bih mu ništa zamerila, lepo mi je sa njim, prija mi. Sve što se dešava, dešava se spontano. Da mi ne prija, ne bih dozvolila ni da me pipka, ni da me ljubi. Mi jesmo okarekterisani kao "fejk" par, ja uživam u našoj "fejk" vezi i neka budu ti poljupci "fejk". Vidim po pitanjima da su nas okarektirisali kao "fejk", odgovara i njemu i meni - rekla je kroz osmeh Stanija, pa dodala:
Da je ostao Vladimir ovde, morala bih da dokazujem čitavih devet meseci da nije "fejk". Ja sam navikla da me karakterišu kao glumicu, foliranta, manipulatora. To su sve hejter, ljudi koji me vole znaju da prepoznaju kako stoje stvari.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je ispričala i zašto se svetila Vladimiru, a kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'